خواص گردو از سوالات اکثر کاربران است. گردو با نام انگلیسی Walnuts میوه ای خشک است که هسته خوراکی آن در درونش قرار گرفته است. میوه گردو از درختی به بار می آید که نام انگلیسی آن Juglans regia می باشد و در جاهای زیادی از دنیا پرورش می یابد. مغز میوه گردو برای انسان طعمی خوشایند داشته و رنگ آن چیزی شبیه به رنگ آمبر است. این میوه خوراکی یکی از محبوب ترین میوه های چربی دار محسوب می شود که در سبد تغذیه انسان ها جای دارد.
همانطور که گفتیم این میوه به یک منطقه جغرافیایی خاص محدود نشده و در نتیجه می توانید در اکثر مناطق زمین آن را تهیه کنید تا در رژیم غذایی خود از آن استفاده کنید. گردو را می توان در حالت تازه یا خشک خریداری کرده و به صورت خام مصرف کنید. همچنین می توانید مغز گردو را به همراه دیگر ماده های غذایی و ترکیبات مختلف (مانند سالاد، پنیر و…) در وعده ها و میان وعده های غذایی خود میل کنید.
کاربرد دیگر گردو استفاده به عنوان ماده اولیه تهیه خوراکی هایی مانند انواع شیرینی، دسر، نان و… می باشد. گردوهای موجود در چربی برای سلامت بدن انسان مفید بوده و به همین دلیل می توان از آن در تهیه غذاهای مختلف به خیال راحت استفاده کرد. برای مثال گردو در کنار پنیر یا عسل، گردو در دسرهای مختلف و حتی گردو در چند نوع خورشت نیز استفاده می شود. کاربرد دیگر گردو هم استفاده از آن برای تولید روغن گیاهی است که برای مصارف مختلف مفید خواهد بود.
با توجه به فایده ها و مصارف گسترده گردو قصد داریم در این مقاله به توضیح درباره این میوه خوشمزه پرداخته و فواید آن را به صورت دقیق و جزئی بررسی کنیم. اگر شما هم به این موضوع علاقمند هستید و می خواهید چیزهایی بیشتری درباره خواص گردو بدانید لطفا تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید…